اهـــلاً و سهـــــلاً بكم في المنتدى دفائن الحضارات و الكنوز ......................... ننصح بإستخدام متصفح قوقل كروم ( Google Chrome ) أثناء تصفح الموقع وشكر لكم.

منتدى كنوز و دفائن موقع رموز و الاشارات,كنوز و دفائن
إضافة رد 
 
تقييم الموضوع :
  • 33 أصوات - بمعدل 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

روش تهیه دسر ترایفل (trifle)

الكاتب الموضوع
فروهر غير متصل
..::*دفيـــــن جديـــد*::..

المشاركات : 11
معطى الشكر: 0
حصل على الشكر: 0 في 0 المشاركات
الإنتساب : Apr 2012
السمعة : 0
مشاركات : #1
روش تهیه دسر ترایفل (trifle)
روش تهیه دسر ترایفل (trifle)
دسر ترایفل یک دسر انگلیسیه که می‌توان گفت از سالم‌ترین و خوشمزه‌ترین دسرهای دنیاست.
مواد لازم برای ۲۰ نفر:
توت‌فرنگی: ۴۰۰ گرم
کیوی: ۵۰۰ گرم
شاتوت: ۲۵۰ گرم
کمپوت آناناس: ۴۰۰ گرم
زردالو: ۲۵۰ گرم
کیک: ۵۰۰ گرم از هر نوعی که دوست دارید.
خامه زده شده با پودر قند و وانیل: ۳ پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا کیک را لایه لایه کرده و یک لایه از آن را و کف ظرف بچینید.
روی لایه کیک، هر نوع میوه‌ای را که دوست دارید بچینید. هر لایه میوه‌ای را که می‌چینید اطراف آن لایه را با همان میوه طوری بچینید که از بیرون کاملا دید داشته باشد.
روی لایه میوه، خامه بریزید و باز یک لایه کیک روی آن قرار دهید.
روی لایه کیک باز لایه میوه مورد نظر را بریزید و تا بالای ظرف به این کار ادامه دهید.
لایه آخر را خامه بریزید و روی خامه را با تمام میوه‌هایی که دارید بپوشانید.

توجه:
بهتر است این دسر را ۶- ۵ ساعت قبل از میهمانی تهیه کنید و آن را در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد و عطر میوه‌ها با هم مخلوط شود. توصیه نمی‌شود از یک روز قبل یا شب قبل آن را تهیه کنید چون میوه‌ها آب می‌اندازند.
برای زیبایی بیشتر این کیک می‌توانید، از رولت استفاده کنید.
به جای لایه خامه می‌توانید از ژله یا مربای توت فرنگی استفاده کنید

[صورة مرفقة: 1344881896961.jpg]
منبع صفحه اشبز باشيد
08-13-2012 10:19 PM
عرض جميع مشاركات هذا العضو إضافة شكرا لك إقتباس هذه الرسالة في الرد
إضافة رد 


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  به صحبت های او گوش فرا دهید فرشاد 1 245 10-31-2013 03:03 AM
آخر رد: moein
  وظايف سخنران ، ترغيب و ايجاد انگيزه فرشاد 0 170 10-30-2013 04:49 AM
آخر رد: فرشاد
  مچ گيري در جلسه خواستگاري فرشاد 0 173 10-30-2013 04:47 AM
آخر رد: فرشاد
  سوالات خواستگاري را چطور بپرسيم؟ فرشاد 0 167 10-30-2013 04:47 AM
آخر رد: فرشاد
  اصول گفتگو در روز خواستگاری فرشاد 0 171 10-30-2013 04:46 AM
آخر رد: فرشاد
  چاشنی‌های سخنوری فرشاد 0 197 10-30-2013 04:46 AM
آخر رد: فرشاد
  برای فروش بیشتر ، چگونه با مشتریان صحبت و برخورد کنیم ؟ فرشاد 0 186 10-30-2013 04:44 AM
آخر رد: فرشاد
  چگونه شنونده خوبی باشیم؟ فرشاد 0 164 10-30-2013 04:44 AM
آخر رد: فرشاد
  نکته هایی پیرامون روش گفتگو فرشاد 0 163 10-30-2013 04:43 AM
آخر رد: فرشاد
  تکنیک‌های گوش دادن فعال فرشاد 0 150 10-30-2013 04:42 AM
آخر رد: فرشاد

التنقل السريع :


مستخدمين يتصفحوا هذا الموضوع: 2 ضيف
بحث مخصص فقط لموقع دفائن Defaen.com